11 Project – styles drop 1 (2012)

Kategori

Photo shoots

Klient

!Solid retail (50 butikker i Skandinavien)

Del:

Udfordring

Til hver kollektion (drop) skulle der tages image fotos, styles i miljø (og packshots hos fotografen). Jeg vidste hvilket look, jeg ville have på billederne – hvilken stemning, jeg ønskede (både på imagebillederne og styles i miljø). Da jeg lavede al markedsføringen, så vidste jeg også, hvad jeg havde brug for – og netop at krydre annonce, website m.m. med styles i miljø – evt. kombineret med packshots og imagefotos – ville tilføre markedsføringen noget ekstra, følte jeg. Det viste sig at være en god strategi. Tøjet solgte rigtigt godt, selvom det lå i den lidt dyrere ende for !Solid butikkerne, og sælger faktisk stadig godt den dag i dag.

Løsning

For at udnytte dagen så optimalt som muligt (det var en dyr dag; modellen blev fløjet ind fra Grækenland, fotograf, stylist m.fl. var booket en hel dag), valgte jeg at skyde fotos af styles i miljø samme dag som photo shootet. Det var en meget lang og travl dag, men der var en god synergi i at bruge den samme location, og det gav den røde tråd i brandingen. Jeg freestylede på location – fandt på at lægge tøjet på kajen, så man også kunne se noget af vandet. Det gav et fedt og autentisk look – for alt der blev brugt som staffage, var der i forvejen. Det var en fed location, der passede perfekt til 11 Project tøjet.

Resultat

Jeg nød at freestyle med fotografen og stylisten, da alle andre var sendt hjem. Der er et 'behind the scenes' billede, hvor man kan se lidt af processen med at få skabt billederne. En lille sjov anekdote er, at de slidte boots var min chefs – de havde det rigtige udtryk og gav det pæne tøj lidt kant. Heldigvis havde de den rigtige størrelse, så Dimitris (modellen) også kunne passe dem – han havde dem faktisk på til photo shootet. :-)