DM i Indsamling

Kategori

Branding

Klient

Sjællandske Medier A/S, Slagelse Erhvervsforening m.fl.

Del:

Udfordring

Udarbejdelse af koncept til annoncer, CD og indsamlingsspand ud fra eksisterende logo. Krav: Logoet skulle have en fremtrædende placering på de forskellige tryksager.

Løsning

Sjællandske Medier tog aktivt del i 'DM i Indsamling 2005'. Det var en spændende opgave, der indebar at jeg var inde over alt – var bl.a. ude at tage billeder af statuen 'Sct. Mikael og Dragen' på Nytorv i Slagelse, forfattede teksten på CD'en m.m. Jeg ønskede at give designet noget kant, så det ikke blev for blødsødent, så forsidebilledet gik fra at være et monokromt arkivbillede til at blive et stiliseret, grafisk billede. Billedet af statuen, på CD'en, fik samme effekt.

Resultat

Farvevalget blev holdt helt enkelt i hvidt, rødt og sort; de rød-hvide farver symboliserede hele Danmarks deltagelse i indsamlingen og fremhævede desuden logoet med dens gul-orange flamme. Opgaven blev lavet på overarbejde, mens jeg var udstationeret i Slagelse – og jeg kan huske, at det var lange dage for at nå den korte deadline. Men den dag i dag er jeg stadig glad for konceptet og for det endelige resultat: Markedsføringen lykkedes – Region Sjælland blev nr. 2 i indsamlingen – kun overgået af Region Hovedstaden!