Kun med Kondom kampagne

Kategori

Branding, Håndlavede projekter

Klient

!Solid retail (50 butikker i Skandinavien), Sex & Samfund

Del:

Udfordring

Sex & Samfund ville gerne nå den yngre målgruppe (16-25 år), der var en del af !Solids daværende målgruppe.

Løsning

Ideén kom næsten med det samme – jeg ville bruge !Solids karakteristiske udråbstegn med et kondom på. Denne case ligger også under kategorien 'håndlavede projekter', da jeg lavede det i virkeligheden; fik lavet udråbstegnet af gennemfarvet mdf (monteret på transparent akryl) der fik et rigtigt kondom på. Det største der kunne købes i en butik på Istedgade – ekspedienten kiggede da også lige en ekstra gang.;-) Mdf-modellen kom med til photo shoot hos fotografen. Det skulle se cool ud, virke sobert og ikke som en joke. Efterfølgende rettede jeg selv billedet til i photoshop, så det så autentisk ud.

Resultat

Jeg lavede pay off'en 'Kondom? !Helt sikkert' med den dobbelttydige ordlyd. Sprogbruget appellerede til målgruppen og blev placeret i tekstbjælker, der blev brugt i !Solid retails daværende markedsføring. Der blev lavet instore materialer – bannere og loftskilte – og desuden en bærepose (sidstnævnte i et oplag på 30.000 stk.). Der blev også lavet grafikfiler til facebook, solidunderworld.com samt instagram, så der kørte en sideløbende online kampagne samtidig med kampagnen i butikkerne. Samarbejdet mellem !Solid og Sex & Samfund forløb så godt, at jeg også designede de nye kondometuier for Sundhedsstyrelsen. Denne opgave lavede jeg som privatperson i min fritid. Denne case ligger i kategorien 'diverse'.
 

Søren Zinck, Sex & Samfund:

"Som led i Kun med Kondom kampagnerne 2011-2013 deltog !Solid med sine 25 butikker på landsplan. Sex & Samfund, som koordinerer Kun med Kondom kampagnerne, sørgede for at sende materialekasser med kampagnematerialer – herunder kondomer, plakater, t-shirts og displaykasser. !Solid sørgede for at markedsføre Kun med Kondom såvel on- som offline, hvilket bl.a. indebar en tilegnelse af Kun med Kondom i !Solids eget grafiske univers. I udvalgte !Solid butikker samarbejdedes der med Sex & Samfund om specifikke kampagne-events målrettet !Solids kundesegment."