Web design - 11 Project

Kategori

Digital

Klient

!Solid retail/11 Project

Del:

Udfordring

Design af responsivt website til det nye brand 11 Project udfra eksisterende logo og payoff. Det var det eneste, jeg havde at gå ud fra.

Løsning

11 Project var et lille brand med få styles. Det blev skabt i !Solid retail regi og tanken var altid, at det skulle forblive et lille, eksklusivt mærke. Tøjet var klassisk, fremstillet i lækre materialer og lå i en lidt dyrere prisgruppe end de andre mærker, der blev solgt i !Solid butikkerne. Jeg ønskede at give det klassiske lidt kant – hvilket også fik payoff'en 'Take the challenge' til at understøtte brandingen. Den græske model, Dimitris Alexandrou, blev valgt da han netop havde et klassisk look – men hans tatoveringer og fuldskæg gjorde hans look mere råt og interessant.

Resultat

Brugerfladen (UI) fik et enkelt, rent og klassisk design, med visuelt fokus på de bærende imagebilleder, dog med et tvist: grafikken fik en 'cut out effekt' hvor alt blev skåret ud af den hvide baggrund, og teksten brød med billedkasser og margener – altsammen et udtryk for et anderledes, eksklusivt brand med lidt kant.