Kunde & Co ansøgning

Kategori

Håndlavede projekter

Klient

Kunde & Co

Del:

Udfordring

Kunde & Co søgte en AD-assistent. Uddrag af jobannoncen: Vi leder efter en ung AD’er som er uddannet på Mediehøjskolen eller lignende og som har lidt bureauerfaring. · Du er idérig · Du har god smag · Du er god til art direction · Du er virkelig god på computeren · Du er i godt humør · Hold da op hvor er du god

Løsning

Ansøgningen skulle afleveres 9. april – lige efter påske i 2010. Derfra kom inspirationen – sammen med 'hold da op hvor er du god' – til at lave et kæmpe gækkebrev. Formatet blev 80 x 110 cm – og jeg skar alt ud i hånden med en skalpel. Det klassiske gækkebrev blev peppet op med en pop up effekt foroven og forneden. Det var en teknisk udfordrende opgave, jeg havde sat mig selv for at lave; Designet skulle understøttes ved hjælp af strategisk placerede støttestreger i bogstaverne og de udskårne rammer. Det var uhyre sjældent, at en AD-assistent stilling blev slået op (hvilket faktisk stadig er tilfældet), så derfor gik jeg all in i for at lave en ansøgning, der ville skille sig ud.

Resultat

Ansøgningen skulle afleveres digitalt, så jeg lavede en kort digital præsentation for at imødegå kravene – og for at lave en lille teaser om det store gækkebrev, der var i vente. Mailen blev sendt om morgenen, lige inden jeg stod på toget – det kæmpestore gækkebrev i den kæmpestore speciallavede, grønne konvolut – kunne ikke sendes med PostDanmark. Det blev afleveret personligt på Øster Fælled Torv 4. Jeg blev ringet op, kort tid efter, af den kreative direktør og kom efterfølgende til samtale. Flemming Slebsager fortalte, at gækkebrevet havde skabt et buzz derinde, og at han ville hænge det op på sit kontor – hvilket han rent faktisk gjorde. ;-)